Ünlü iş adamını aslan yedi: Vahşi doğada büyük trajedi

Namibya’da Ünlü Alman İş Adamı Aslan Saldırısında Hayatını Kaybetti

Namibya’nın vahşi doğasında trajik bir olay yaşandı. Safari kampında konaklayan tanınmış Alman iş adamı Bernd Kebbel, gece saatlerinde uğradığı aslan saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Namibya’da safari kampında kalan Kebbel, gece saatlerinde aslan saldırısıyla hayatını kaybetti.

Kebbel’in, kamp aracının üzerindeki çadırından tuvalet ihtiyacı için indiği sırada dişi bir aslanın hedefi olduğu öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre aslan, Kebbel’i boynundan ısırarak ciddi şekilde yaraladı. Olay yerine yakın kişiler müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Kebbel, aldığı ağır darbeler nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirdi.

Namibya Polis Sözcüsü Immanuel Iiduwa, yaşanan trajik olayın ardından “insan ve yaban hayatı çatışması” kapsamında resmi bir soruşturma başlatıldığını açıkladı. Soruşturmanın detaylarına ilişkin henüz kamuoyuna ek bir bilgi verilmiş değil.

Namibya Çevre, Ormancılık ve Turizm Bakanlığı Sözcüsü Ndeshipanda Hamunyela, yerel basına yaptığı açıklamada Bernd Kebbel’in hayatını kaybettiğini doğruladı. Olay, bölgede turistik kamp alanlarının güvenliğiyle ilgili önlemlerin yetersizliğini bir kez daha gündeme taşıdı.

Kebbel, yalnızca bir iş adamı olarak değil, Namibya çöl aslanlarının korunmasına yaptığı katkılar ve doğa odaklı projeleriyle de tanınıyordu.

Related Posts

Ukrayna Başsavcılığı ülkede savaş nedeniyle 631 çocuğun öldüğünü açıkladı

Ukrayna Başsavcılığı, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın başından bu yana Rus saldırıları nedeniyle ülkede 631 çocuğun hayatını kaybettiğini, 1975’ten fazla çocuğun yaralandığını bildirdi.

Özgür Çelik’ten ‘cezaevlerine sevklere’ tepki: ‘Zalimin karşısında adaleti haykırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İBB operasyonlarında tutuklananlar arasında Murat Çalık’ın da olduğu 8 kişinin İzmir’e nakledileceğine ilişkin tepki gösterdi. Çelik, “Zalimin karşısında adaleti haykırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. İnsanların onuruyla oynayan, sevdikleriyle sınayan bu karanlıktan er geç çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Interpol arıyordu, Fethiye’de yakalandı

Interpol tarafından uluslararası düzeyde aranan kişi, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalandı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiği bildirildi.

Ukrayna’dan bir operasyon daha: Kerç Köprüsü ayaklarına patlayıcı döşediler

Pazar günü Rusya’nın binlerce kilometre içindeki stratejik hava üslerine dron saldırısı düzenleyen Ukrayna istihbarat birimi Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), dün de Kırım’ı Rus anakarasına bağlayan Kerç Köprüsü’ne saldırı düzenledi.

Resmen yürürlükte: Trump, çelik ve alüminyum ithalatına uygulanan gümrük vergisini yüzde 50’ye yükseltti

ABD Başkanı Donald Trump, 4 Haziran’dan itibaren çelik ve alüminyuma uygulanan ticaret tarifelerini yüzde 50’ye çıkarma kararı aldığını duyurdu.

Son Dakika! İmamoğlu’ndan o görüntülere sert tepki

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB operasyonunda gözaltına alınan kişilerin görüntülerinin servis edilmesine sosyal medya hesabından çok sert bir tepki gösterdi. İmamoğlu “Vicdandan, ahlaktan, hukuktan yoksun bu yaptıklarınızın hesabını er ya da geç hukuk önünde vereceksiniz.” dedi