Karabük’te orman yangınında korkutan manzaralar: Alevler gökyüzünü kapladı

Çavuşlar Köyünde Korkunç Orman Yangını!

Safranbolu ilçesine bağlı Çavuşlar köyünde bugün saat 14.45’te çıkan orman yangını, rüzgârın etkisiyle hızla yayılarak büyümeye devam ediyor. Alevlerin kontrol altına alınamadığı bölgede, bazı köyler tedbir amaçlı olarak boşaltılmış durumda.

Yangın söndürme ekiplerinin büyük çaba sarfettiği bu felaket anları, cep telefonlarıyla kaydedilerek görüntülendi. Ortaya çıkan görüntülerde ormanın alevler içinde yandığı yürek burkan bir şekilde gözler önüne serildi.

Related Posts

Eskişehir’de Orman Yangını Kontrol Altında

Seyitgazi’de çıkan yangının söndürme çalışmaları devam ediyor; alevler kontrol altına alındı.

Tayland ve Kamboçya sınırında F-16’lar sivilleri vurdu: Adım adım yeni bir savaşa gidiyorlar

Tayland-Kamboçya sınırında tırmanan gerilim savaş eşiğine geldi. Tayland’a ait bir F-16, Kamboçya’da hedef vurdu. Çatışmalarda çoğu sivil en az 12 kişi öldü. Hastaneler vuruldu, on binlerce sivil tahliye edildi. İki ülke karşılıklı suçlamalarda bulundu.

‘Açlıkla katliam’a karşı küresel alarm

Soykırımcı İsrail’in aylardır tam abluka ve saldırı altında tuttuğu Gazze’de son 24 saatte biri çocuk 10 kişi daha açlıktan hayatını kaybetti. 7 Ekim 2023’ten bu yana açlık nedeniyle can kaybı, 81’i çocuk olmak üzere 111’e çıktı. Ortak bildiri yayınlayan 109 uluslararası sivil toplum kuruluşu, insani yardımların şartsız olarak Gazze’ye ulaştırılması için tüm sınır kapılarının açılmasını talep etti.

Özgür Özel’den şehit acısı üzerinden siyasi rant çabası

Eskişehir’de 10 orman işçisinin şehit olduğu facianın hemen ardından CHP lideri Özgür Özel’in miting kürsüsünde yaptığı açıklamalar tepki çekti. Başsağlığı mesajının hemen ardından hükümeti hedef alan Özel, yaşanan facianın kötü yönetim nedeniyle yaşandığını savunarak siyasi çıkar çabasına girdi.

Trump işi gücü bıraktı bu ülkenin peşine düştü! 18 bin nüfusu var

ABD Başkanı Donald Trump büyük okyanustaki ada ülkesinin peşine düştü. Trump, bu ülkeyi sınır dışı edilecek vatandaşlar için kullanmayı düşünüyor.

Erzurum Kongresi’nin 106. yıl dönümünde Erdoğan’dan mesaj: Cumhuriyet’e uzanan yolun temel taşlarından biridir

Erzurum Kongresi’nin 106. yıl dönümünde Erdoğan’dan mesaj: Cumhuriyet’e uzanan yolun temel taşlarından biridir