Interpol arıyordu, Fethiye’de yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Bir Kişiyi Yakaladı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğünce aranan kişilerin yakalanması için çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

Şahsın Üzerinden Sahte Almanya Kimliği ve Ehliyet Çıktı

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Almanya’nın talebi üzerine Interpol Genel Sekreterliği tarafından hakkında uluslararası düzeyde uyuşturucu suçundan arama ve yakalama kararı bulunan bir kişi, Fethiye ilçesinde yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan aramada, başkasının adına düzenlenmiş sahte Almanya kimliği ve ehliyet ele geçirildi.”

Şüphelinin emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiği bildirildi.

Related Posts

Elazığ’da bayram öncesi feci kaza! Araç şarampole devrildi

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun görevden alındı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun’u görevden aldı. Kurtulmuş’un 28. Yasama Yılı’nın ikinci döneminde idari kadroda geniş kapsamlı değişiklik yapacağı belirtiliyor.

Ukrayna Başsavcılığı ülkede savaş nedeniyle 631 çocuğun öldüğünü açıkladı

Ukrayna Başsavcılığı, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın başından bu yana Rus saldırıları nedeniyle ülkede 631 çocuğun hayatını kaybettiğini, 1975’ten fazla çocuğun yaralandığını bildirdi.

Özgür Çelik’ten ‘cezaevlerine sevklere’ tepki: ‘Zalimin karşısında adaleti haykırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İBB operasyonlarında tutuklananlar arasında Murat Çalık’ın da olduğu 8 kişinin İzmir’e nakledileceğine ilişkin tepki gösterdi. Çelik, “Zalimin karşısında adaleti haykırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. İnsanların onuruyla oynayan, sevdikleriyle sınayan bu karanlıktan er geç çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Ukrayna’dan bir operasyon daha: Kerç Köprüsü ayaklarına patlayıcı döşediler

Pazar günü Rusya’nın binlerce kilometre içindeki stratejik hava üslerine dron saldırısı düzenleyen Ukrayna istihbarat birimi Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), dün de Kırım’ı Rus anakarasına bağlayan Kerç Köprüsü’ne saldırı düzenledi.

Resmen yürürlükte: Trump, çelik ve alüminyum ithalatına uygulanan gümrük vergisini yüzde 50’ye yükseltti

ABD Başkanı Donald Trump, 4 Haziran’dan itibaren çelik ve alüminyuma uygulanan ticaret tarifelerini yüzde 50’ye çıkarma kararı aldığını duyurdu.