HMD Ridge 5G telefonun detayları sızdırıldı

HMD, yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışıyor. Atlas ve Skyline adındaki cihazlar geçtiğimiz günlerde tasarım ve temel özellikleriyle sızdırıldı. Şimdi ise aynı kaynaktan, HMD Ridge adında üçüncü bir cihazın daha bilgileri sızdırıldı. Bu yeni cihazın uygun fiyatlı bir seçenek olacağı belirtiliyor. İşte tüm detaylar.

HMD Ridge sızıntıları, cihazın HMD Atlas’a benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Dikdörtgen bir kamera adasında iki sensör ve bir LED flaş ünitesi bulunuyor. Ön tarafta, Atlas’tan daha kalın çerçevelere sahip olan Ridge, ortalanmış bir delik şeklinde ön kameraya yer veriyor. Arka panelde geometrik şekilli bir tasarım ve pembe renk seçeneği dikkat çekiyor.

Temel özelliklere gelince, HMD Ridge’in 6.4 inç boyutunda, FHD+ çözünürlükte ve 90Hz yenileme hızına sahip bir ekranla geleceği söyleniyor. Ekran, Gorilla Glass 3 ile korunacak. Cihazın arka tarafında 50MP ana kamera sensörü ve ön tarafında 8MP selfie kamerası bulunacak.

HMD Ridge’in iç donanımı, 5G desteği sunan Snapdragon 480+ işlemci tarafından desteklenecek. Cihaz, 4GB, 6GB ve 8GB RAM seçenekleri ile birlikte gelecek. Depolama alanı olarak ise 128GB ve 256GB seçenekleri mevcut olacak. Akıllı telefonun 5.000mAh batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor.

Genel olarak, HMD Ridge’in Atlas’ın daha uygun fiyatlı bir versiyonu olacağı anlaşılıyor. Finlandiyalı marka, Ridge’in yanı sıra Waylay ve Xenon adında iki cihaz daha geliştirmekte. Skyline, orta segment 5G destekli bir cihaz olarak, Atlas ise sadece ABD pazarına yönelik bir model olarak karşımıza çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx