‘Evliliği değil özgürlüğü seçerim’

Bilge Öztürk: “Evlenmek ve Çocuk Sahibi Olmak İstemiyorum”

SEÇKİN ŞENVARDAR – Geçtiğimiz yaz Daren Erkaya ile üç yıllık ilişkisini sonlandıran Bilge Öztürk, evlilik ve çocuk sahibi olma konusundaki tercihini açıkladı. Öztürk, “Bu zamana kadar hiç evlenmek ve çocuk sahibi olmak istemedim. Hâlâ aynı noktadayım, bu bir özgürlük hissi. Seçme şansım olduğunda ben bu özgürlüğü seçerim” dedi.

Related Posts

Edip Akbayram’ın cenaze töreni belli oldu! Röportajındaki sözleri dikkat çekti

Usta sanatçı Edip Akbayram, 75 yaşında çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Vefatıyla sanat dünyasını yasa boğan ünlü şarkıcının cenaze töreni belli oldu. Sanatçının daha önce verdiği bir röportajında cenaze açıklamaları dikkat çekti.

‘İnsanlık izin vermeyecek’

Haluk Levent, sahne aldığı İstanbul konserinin gelirini Gazze’ye bağışlayacağını söyledi.

Derya Uluğ’a romantik doğum günü kutlaması! ‘Sen benim her şeyimsin’

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ bugün 39 yaşına girdi. Sevgilisi Asil Gök peş peşe paylaşım yaparak Derya Uluğ’un doğum gününü kutladı.

Sadece o hesabı takip ediyor: Meghan Markle’ın sır gibi sakladığı projesi ortaya çıktı

Sadece o hesabı takip ediyor: Meghan Markle’ın sır gibi sakladığı projesi ortaya çıktı

Kaz ciğeriyle 14 Şubat

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea’nin lezzet noktalarından biri olan Ceres Restoran, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan eşsiz bir menü ile misafirlerini ağırlıyor.

Devrim Özkan kendisini keşfeden öğretmenini paylaştı: İşte hayatımı değiştiren insan

Devrim Özkan kendisini keşfeden öğretmenini paylaştı: İşte hayatımı değiştiren insan