Ali Bahar’ın tekne kazasından yasak aşk çıktı

Ali Bahar’ın Tekne Kazasından Yasağın Aski Cikti

Antalya Organize Sanayi Bölgesi ve ATSO Başkanı Ali Bahar, Temmuz 2024 akşamı, kendi teknesiyle marinaya yanaştığı sırada bir eşyasının düşmesi sonucu denize atladı. Tekne arkadaşı M.S.Ç. durumu fark etmeden manevra yapınca Ali Bahar, motor pervanelerinin arasına sıkışarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Davacı ve Şikayetçiyim”

Kemer Asliye Ceza Mahkemesi, savcılık tarafından hazırlanan iddianameyi kabul etti. Ali Bahar’ın eşi Şebnem Bahar, savcılıktaki ifadesinde, “Olayı öğrendiğim gün yaşadığım şok nedeniyle aceleyle alınan ifademde şikayetçi olmadığım belirtilmiş. Ancak olay anında bana aktarılan bilgilerle dosyada yer alan bilgiler tamamen farklıydı. Olay günü teknede bulunan M.S.Ç. ve Y.C.Ç. ile daha sonra tespit edilecek diğer kişilerden davacı ve şikayetçiyim,” dedi.

Teknedeki Kadın Sevgilisi Çıktı

Savcılıktaki ilk ifadesinde, teknede bulunan Y.C.Ç’nin Ali Bahar’ın eski bir dostu olduğunu söylediğini aktaran M.S.Ç, ek ifadesinde ise ikili arasında duygusal bir ilişki olduğunu belirtti. M.S.Ç, “Ali Bahar ile olduğu kadar eşi ve çocuklarıyla da yakındım. Aileyle samimi bir ilişkim vardı. Ancak ailesinin mahremiyetini korumak için bu durumu açıklamamıştım,” açıklamasında bulundu.

“Olay Günü Herhangi Bir Temasım Olmadı”

Y.C.Ç. ise ifadesinde, “Ali Bahar’ı yaklaşık 20 yıldır tanırım. Kendisiyle samimi bir arkadaşlığımız vardı. Zorlu bir seçim süreci geçiriyordu. O gün, saat 19.00-19.30 civarında marinadan çıkış yaptık. Ortam keyifliydi, bu yüzden çok fazla alkol tüketteliler. Ben ise fazla alkol almadım. Uyumadan önce üçümüz denize girip çıktık. Daha sonra teknenin kıç tarafındaki koltukta telefonum elimde uzandım ve uyuyakaldım,” ifadelerini kullandı.

Ali Bahar ile duygusal bir ilişkisi olduğunu doğrulayan Y.C.Ç, “Fakat olay günü herhangi bir tartışmamız olmadı. Olay anında birbirimize hiçbir şekilde temasımız olmadı. Ne o bana dokundu ne de ben ona. Fiziksel olarak da birbirimize yakın değildik. Teknede hiç kimse arasında cinsel bir yakınlık yaşanmadı. Aramızdaki ilişkinin olay anı ve sonucu ile bir ilgisi yoktur. Olay anında sevgi ya da şakalaşma amaçlı dahi bir temasımız olmadı,” diye konuştu.

İki Yıldan 6 Yıla Kadar Hapis İstemi

İddianamede, Ali Bahar’ın vücudunda 2,55 promil alkol ve anestezik bir madde olan “lidokain” bulunduğu belirtildi. M.S.Ç. ve Y.C.Ç. hakkında “Taksirle ölüme neden olma” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Davanın ilk duruşması 21 Şubat’ta Kemer Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Related Posts

Zelenski: Esir takasının devam etmesini bekliyoruz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, “Bugün ve yarın da esir takasının devam etmesini bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

DEM Parti’den MHP’ye ziyaret

DEM Parti, gelecek hafta salı günü saat 11.30’da, MHP’yi TBMM’de ziyaret edeceklerini bildirdi.

James Webb teleskobu keşfetti: En uzak galaksi

James Webb Uzay Teleskobu, bugüne kadar tespit edilen en uzak galaksiyi gözlemledi.

Savcı Sayan’ın iddiaları siyaset gündemini sarstı! Ali Mahir Başarır isim vererek sordu: ‘O kişi Aydın Ayaydın mı?’

AKP’li Savcı Sayan, parti içinde Erdoğan’a çok yakın olan bir yöneticiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Söz konusu iddialar sonrası TBMM’de bu konuya değinen CHP’li Ali Mahir Başarır “Ben soruyorum Aydın Ayaydın mı? Ben soruyorum saraydaki bir danışman mı? Ama bildiğim bir şey var Savcı Sayan Ağrı Belediye Başkanı, AK Parti’de önemli görevlerde bulunmuş. Bir pisliği ortaya koyuyor” dedi.

İngiltere’ye iltica başvurusunda rekor!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi’nin açıkladığı verilere göre, ülkeye girenlerle çıkanlar arasındaki farkı ifade eden net göç sayısı 2024’te yılında 431 bine düştü. Bu, 2023’teki 860 binlik tahmini seviyeye göre yaklaşık yüzde 50’lik bir azalmaya …

Ülkücü camiadan ‘Vali Tekbıyıkoğlu’na destek büyüyor: ‘MHP tabanından da destekleyenler var’

Terör örgütü tarafından öldüğü açıklanan iki elebaşı için düzenlenmek istenen etkinliğe, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından izin verilmemiş, ancak örgüt üyeleri anmayı gerçekleştirmişti. Bunun üzerine İçişleri Bakanlığı’na dilekçe veren Tekbıyıkoğlu merkeze çekildi. Tekbıyıkoğlu’na ülkücü camianın desteği çığ gibi büyüyor. Cumhuriyet’in ulaştığı kaynaklar MHP tabanından da Vali Tekbıyıkoğlu’na destekler olduğunu belirtiyor.