TABNET, iş dünyasını New York’ta bir araya getirdi

abdpost.com / ABD (İGFA) – Türk Amerikan Business Network (TABNET), New York’ta iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren özel bir etkinlik düzenledi.

ABDPost.Com’un haberine göre, Manhattan’daki Pera Mediterranean Brasserie’de gerçekleşen yemeğe iş insanları, girişimciler, sektör profesyonelleri ve yatırımcılar büyük ilgi gösterdi ve etkinlik büyük bir başarıya imza attı.

Etkinlik, TABNET’in Türk-Amerikan iş dünyası arasındaki bağları güçlendirmeyi ve iş fırsatlarını artırmayı amaçlayan üçüncü yemekli toplantısıydı.

Katılımcılar, farklı sektörlerden gelen iş profesyonelleriyle tanışma imkanı bulurken, akşam yemeğinde kurdukları yeni bağlantılarla iş ağlarını genişlettiler.

Ayrıca, etkinlik sırasında gerçekleşen sohbetler, yaratıcı düşüncelerin ortaya çıkmasına ve işbirliklerinin gelişmesine olanak tanıdı.

Etkinlik, iş dünyasına katkıda bulunmanın yanı sıra katılımcıların birbirlerinden ilham almasına olanak sağlayan verimli bir ortam sunarak tamamlandı.

Related Posts

Altyapı kazılarında çıkan şeyler şaşkınlık yarattı

Kahramanmaraş’ta Germanicia Antik Kenti sınırları içinde yürütülen altyapı çalışmaları sırasında Geç Roma Dönemi’ne ait yaklaşık 1500 yıllık bir taban mozaiği gün yüzüne çıkarıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, mozaiğin tescil sürecinin başlatıldığını ve kültürel varlığın koruma altına alındığını duyurdu.

Tokat’ta çocuğa cinsel istismar iddiasında 1 tutuklama

Tokat’ta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen şüpheli tutuklandı.

Elazığ’da bayram öncesi feci kaza! Araç şarampole devrildi

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun görevden alındı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun’u görevden aldı. Kurtulmuş’un 28. Yasama Yılı’nın ikinci döneminde idari kadroda geniş kapsamlı değişiklik yapacağı belirtiliyor.

Ukrayna Başsavcılığı ülkede savaş nedeniyle 631 çocuğun öldüğünü açıkladı

Ukrayna Başsavcılığı, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın başından bu yana Rus saldırıları nedeniyle ülkede 631 çocuğun hayatını kaybettiğini, 1975’ten fazla çocuğun yaralandığını bildirdi.

Özgür Çelik’ten ‘cezaevlerine sevklere’ tepki: ‘Zalimin karşısında adaleti haykırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İBB operasyonlarında tutuklananlar arasında Murat Çalık’ın da olduğu 8 kişinin İzmir’e nakledileceğine ilişkin tepki gösterdi. Çelik, “Zalimin karşısında adaleti haykırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. İnsanların onuruyla oynayan, sevdikleriyle sınayan bu karanlıktan er geç çıkacağız” ifadelerini kullandı.