Ava giden 23 yaşındaki genç, arazide ölü bulundu

Olay, Göynük ilçesine bağlı Gerişler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Çiftçi (23) arkadaşlarıyla sabah saatlerinde ava gitti. Bir süre sonra İsmail Çiftçi’den haber alamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarmaya ekipleri sevk edildi.

Jandarma ekipleri ve köylüler tarafından yapılan arama sonucunda 23 yaşındaki gencin köyün yakınında bulunan arazide cansız bedeni bulundu. İsmail Çiftçi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için sağlık ekipleri tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Related Posts

City’s Nişantaşı ve Gülaylar Altın’ın sahibi Mehmet İlhan Gülay, İBB soruşturmasında tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: ‘Süreç AKP döneminde başladı!’

İBB soruşturmasında tutuklanan Mehmet İlhan Gülay emsal artışına izin veren komisyon kararında başkan olarak ismi bulunan Adnan Zeki Bostan’ın şu an AKP İBB Grup Başkanvekili olduğunu vurguladı. Gülay ayrıca “Ayrıca o dönemki grup başkanvekili olan Tevfik Göksu’nun ricası üzerine söz konusu parsel ve kendi arazimiz içerisinde bir cami inşaatı yapmayı anlaşmaya koyduk. Bu husus plan notuna da eklenmiştir” dedi.

Pakistan Başbakanı Şerif: Pakistan, Hindistan’ın bu savaş eylemine karşı güçlü bir şekilde karşılık verme hakkına sahip

Pakistan Başbakanı Şerif: Pakistan, Hindistan’ın bu savaş eylemine karşı güçlü bir şekilde karşılık verme hakkına sahip

İstanbul’un göbeğinde silahlı saldırı: Otomobile kurşun yağdırdılar

İstanbul’da park yerinden çıkan otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu 1 kişi yaralandı.

Trump, Kanada Başbakanı Carney’in yüzüne söyledi: Asla, asla deme

ABD Başkanı Donald Trump, eyaz Saray’da ağırladığı Kanada Başbakanı Mark Carney’in “Kanada satılık değil, hiçbir zaman olmayacak” sözlerine “Asla, asla deme” diyerek yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Beyazıt’ çağrısı: ‘Her zaman zulme meydan okudu Beyazıt, şimdi de meydan okuyacak’

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından Çarşamba günü saat 20.30’da yapılacak mitinge çağrı yaptı.

Almanya’nın başbakanı belli oldu

Almanya’da Hristiyan Demokrat Parti Genel Başkanı Friedrich Merz, parlamentoda yapılan ikinci tur oylamasında şansölye seçildi. Merz sabah yapılan ilk oynamada yeterli oyu alamamış, yeni hükümetin daha göreve başlamadan dağılması tehlikesi gündeme …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir