Denizli Büyükşehir’den yeni yıl sürprizi!






Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde ve meydanlarında yeni yıl kutlamaları için özel ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirdi. Delikliçınar Meydanı, Bayramyeri Meydanı, Çamlık Bulvarı, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi önü ve Adliye Kavşağı gibi önemli noktalarda yapılan çalışmalar, Denizli’yi yeni yıl coşkusuyla donattı.

Ağaç süslemeleri ve görsel çalışmaların yanı sıra, led ışıklarla oluşturulan şölen büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar takdir toplarken, yeni yıl ruhu şehrin her tarafını sarıp sarmaladı.


Related Posts

UAEA İran’dan çekildi

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA), müfettişlerinin İran’dan ayrılarak Avusturya’ya döndüğünü duyurdu.

Kosova Meclisi’ne bomba ihbarı: Bina tahliye edildi

Kosova Meclisi, bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı. İhbarı yapan kişinin, binada patlayıcı olduğunu ve 10 dakika içinde infilak edeceğini söylediği belirtildi.

Mezuniyet töreninde diplomasını yırtmıştı: Doruk Dörücü serbest

Boğaziçi Üniversitesi mezuniyet töreninde diplomasını yırtan CHP Gençlik Kolları üyesi Doruk Dörücü adliyeye sevk edildi. Doruk Dörücü serbest bırakıldı.

Trabzon’da sağanak yağış hayatı felç etti

Trabzon’da etkili olan sağanak yağış, su taşkınlarına sebep oldu.

Ermenistan’da vekil, Rus kanallarının yasaklanmasını konuşuyor

Ermenistan Meclis Başkanı Alen Simonyan, Rus televizyon kanallarının ülkede yasaklanması gerektiğini söyledi. Simonyan, bu yayınların Ermenistan için zararlı içerikler taşıdığını belirtti. Açıklama, Erivan’ın Moskova’dan uzaklaşıp Batı ile yakınlaştığı bir dönemde yapıldı.

Rusya-Azerbaycan krizi büyüyor: Moskova’dan vatandaşlarına dikkat çeken uyarı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan’da bulunan Rus vatandaşlarına temkinli olmaları çağrısında bulundu. Açıklamada “Azerbaycan’da bulunan vatandaşlarımızı daha dikkatli ve temkinli davranmaya çağırıyoruz.” denildi.